Whitney Houston tillbaka i Sverige efter 10 år

whitney-houston

Det var tio år sedan hon stod på en svensk scen. Nästa år återvänder Whitney Houston till Sverige med senaste skivan I Look To You i bagaget, varvat med många av superstjärnans älskade hits. Den 8 juni spelar hon på Ericsson Globe i Stockholm. Biljetterna släpps den 16 oktober.

Som fortsättning på den kritikerrosade albumreleasen av I Look To You, som släpptes i Sverige den 28 augusti och klättrar högt på listorna världen över, bekräftar Whitney Houston idag att en efterlängtad Europeisk turné – den första på över 11 år – kommer att gå av stapeln under 2010. Konserterna kommer att vara decenniets konsert-måsten då de innehåller både superstjärnans största hitlåtar genom historien och nytt material.

”Det här är min första turné sedan My Love Is Your Love Tour och jag är så förväntansfull inför att spela för mina fans världen över igen. Jag håller på att sätta ihop en fantastisk show och jag kan knappt bärga mig inför att få spela låtarna från mitt nya album blandat med några av era favoriter”, säger Whitney Houston.

Under Europaturnén som inleds den 8 april i Manchester, kommer Whitney Houston förutom Sverige att uppträda i länder som Storbritannien, Tyskland, Schweiz, Österrike och Belgien.

Under de 25 år som gått sedan Whitney Houstons historiska debutalbum släpptes har hon blivit en superstjärna, en legend, en ikon. Med sina 140 miljoner sålda album är hon en av de mest säljande artisterna genom tiderna och antalet awards hon emottagit genom åren är idag inget mindre än 411. Det var Whitney Houstons producent sedan många år tillbaka, Clive Davis, som uppmuntrade henne att spela in den senaste skivan I Look To You, en skiva som har klättrat högt på listorna världen över.

Biljettinformation:
Biljetter till hela Europaturnén släpps den 16 oktober.

Ytterligare information om spelningen samt biljetter hittar du här.

1 reaktion på ”Whitney Houston tillbaka i Sverige efter 10 år”

  1. Pingback: Whitney Houston till Köpenhamn | Musiknyheter.nu - nyheter om musik

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top