White Lies till Stockholm i november

white-lies

Om du gillar dina vita lögner dramatiska och med mörka toner så är White Lies bandet för dig. Det senaste inderock-hoppet från britterna har nu påbörjat sitt segertåg världen runt och idag slår de sina fina klor i publiken på Hultsfred. Räkna med ett och annat brustet hjärta.

White Lies är ett ungt band med en lite längre historia, det må se ut som de slagit igenom över en natt men det ligger många års slit bakom den nyblivna framgången. Från att ha försökt hitta sin plats i det som var hajpat men aldrig kommit någonstans bytte de spår, började göra musik som de själva ville att den skulle låta och då kom uppmärksamheten som de så länge velat ha.

Alltid klädda i svart, alltid lika perfekta in i minsta detalj. Räkna med mer White Lies framöver. Och framför allt, räkna in dig själv på Berns den 4 november för det här vill du inte missa.

Hemsidor:
www.whitelies.com

Speldatum:
ONSDAG 4 NOVEMBER – BERNS, STOCKHOLM

Biljetter till konserten släpps den 13 juli, kostar 295 kr+ serviceavgift och säljs via Ticnet, www.ticnet.se, samt lokala Ticnet-ombud. Bokade biljetter kan lösas ut hos valfritt ATG-ombud.

Åldersgräns: 18 år.

Scroll to Top