Way Out West tackar för i år

Av Redaktionen
Aug 15th, 2011
0 Kommentarer
579 Views

way-out-west-2011-logga

TACK!
Ni hade skyhöga förväntningar på årets festival. Vi hade skyhöga förväntningar. Vi har längtat i flera månader. Vi har peppat på otaliga Spotify-listor, vi har lusläst låtlistor från andra spelningar, vi har förfestat i veckor och vi har känt pirr i magen så länge att vi glömt bort när det började. Publikrekordet (32 000 biljetter) var ett faktum redan en månad innan festivalstart. Men aldrig hade vi kunnat önska att årets festival skulle bli så här bra. För så är det, årets festival är den roligaste i alla fall vi har varit på. Vi hoppas av hela våra hjärtan att ni känner likadant.

När Thåström körde Die Mauer, Kanye Wests entré, Robyns energi, hänget på filmvisningarna, utfallet på konsten, Prince brutala Purple Rain, vackra allsången till Fleet Foxes, lyckan hos iamamiwhoami-fansen över att få se dem live, Jarvis Cocker!, Limit To Your Love i Annedalskyrkan, Edward Sharpe glädjeöppning i Slottsskogen, ja Slottsskogen i helhet. Keith Morris punk, Janelle Monáes stagedive, glädjen i solen, alla vackra människor, The Avett Brothers-myset.. ja vi kan fortsätta i evighet och vi har alla egna fina minnen från helgen som vi tar med oss och sparar ner för resten av våra liv.

Tack alla besökare, funktionärer, artister, sponsorer, partners, ja alla ni som varit inblandade i årets festival. Vi älskar er. Vi ses 2012.

FOTON
Grymt att ni fotograferat så mycket. Över 1000 taggade instagramfoton redan nu (!). Kul att ha sen att titta tillbaks på och minnas. Tagga alla era foton på Flickr och Instagram med #wowgbg

De samlas då här:
www.flickr.com/photos/tags/wowgbg/
copygr.am/tag/wowgbg

Lägg gärna upp era foton på Facebook och tagga och visa för alla andra.
www.facebook.com/wayoutwestfestival

REKORDTWITTER & FACEBOOK
Aldrig någonsin tidigare har det twittrats så mycket om en svensk musikfestival. Sedan den 11:e augusti så har det gjorts över 10 000 tweets med festivalens officiella hashtag #wowgbg och det har skrivits över 135 000 ord. Och det är inte slut än. Fortsätt diskutera och berätta vad ni tyckte om festivalen!

(Way Out West är även den svenska musikfestival som har flest Twitter followers och flest likes på Facebook.)

Vi kommer att posta massa fina foton, roliga anekdoter, info och annat skoj ett bra tag framöver. Gör ni det också! Vad tyckte ni var bäst med årets festival? Vad var sämst? Vilket band gjorde bäst ifrån sig? Längtar ni redan till nästa år?

Twitter: @wayoutwestgbg och hashtagga allt med #wowgbg
Facebook: www.facebook.com/wayoutwestfestival

FESTIVALMINNEN & MERCH
Fint att så många har delat sina festivalminnen i appen! Ni kommer kunna se dem på kartan i nästa version av appen. Vi meddelar när den är ute.

Way Out West-merchen sålde slut tidigare än vi hade uppskattat. Vi håller på och samlar ihop det som finns kvar och det kommer sen gå att köpa via vår Facebook-sida. Vi kollar även på att trycka upp lite fler tygpåsar och t-shirts.

VÄLGÖRENHETSAUKTION
En stor fin auktion startar den 19/8 kl 9.00 på www.fn.se

Kommentering är stängd