VIP-paket till Justin Bieber släpps på måndag

På måndag 30 juli klockan 9.00 släpps VIP-paketsbiljetter till Justin Biebers konserter på Ericsson Globe Arena den 22 och 23 april 2013.

Justin Bieber gör sina första Sverigespelningar någonsin den 22 och 23 april 2013 på Ericsson Globe Arena. Biljetterna till konserterna släpptes den 6 juli och båda datumen tog slut på knappa 40 minuter.
Nu på måndag den 30 juli släpper vi ett begränsat antal VIP-paketsbiljetter till båda konserterna.

VIP-paketsbiljetterna finns i fyra olika varianter och innehåller stå eller sittplats i de bästa sektionerna och exklusiv Justin Bieber merchandise. I ett av paketen får du dessutom en exklusiv meet & greet samt ett enskilt fototillfälle med superstjärnan.

Läs mer om vad de olika VIP-paketen innehåller på www.fkpscorpio.se.

Med över 15 miljoner sålda album världen över har Justin fullkomligt dominerat popkulturen och sociala medier i över två år. Han har mer än 44 miljoner fans på Facebook, fler än 24 miljoner följare på Twitter och med över 2,9 miljarder visningar via YouTube så är han utan konkurrens den mest populära YouTube-artisten någonsin. Nyligen släpptes han albumet Believe som gick direkt upp på första platsen på försäljningslistan i 30 länder och toppar bland annat både Billboard och den svenska albumlistan.

Konsertdatum
22 april 2013, Ericsson Globe Stockholm
23 april 2013, Ericsson Globe Stockholm

Mer information om Justin Biebers Sverige-spelningar

1 reaktion på ”VIP-paket till Justin Bieber släpps på måndag”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen