Vinn en träff med Depeche Mode på Arvikafestivalen

depeche-mode-2009

Nu är det snart dags! Om bara en vecka, på fredag den 3 juli, står Depeche Mode på Arvikas största scen och därmed går en dröm i uppfyllelse, inte bara för Arvikafestivalen som sedan många år velat boka just Depeche Mode, utan också för de tusentals fans som beger sig ut i de värmländska skogarna. Nu kan Live Nation, tillsammans med Arvikafestivalen, locka med en exklusiv tävling där två vinnare får chansen att träffa Depeche Mode, ett av världens absolut största band, på Arvikafestivalen 2009.

Så här tävlar du:

Skriv ett email till [email protected] med ämnesraden ”Depeche Mode” där du med max 20 ord anger vad du skulle vilja säga till medlemmarna i Depeche Mode. På onsdagen den 1 juli dras de två lyckliga vinnare som vinner en träff med Depeche Mode i Arvika. Lycka till!

Depeche Mode, ett av världens största band, har sedan de bildades i början av 80-talet släppt 11 skivor, över 50 singlar och sålt över 75 miljoner album. Senast Depeche Mode besökte Sverige var 2006 med turnén ”Touring The Angel”, en turné som slog försäljningsrekord med sina 1,8 miljoner sålda biljetter på 87 shower och väl fyllde Scandinavium, Globen och Stockholms Stadion till bredden med hängivna fans.

Tävlingen är öppen för samtliga och biljett till festivalen ingår i priset.

Rulla till toppen