Vinn en träff med Biffy Clyro

BIFFY CLYRO. Få band i världen slår skottarna på fingrarna när det kommer till att piska upp en konsertlokal till att bli ett musikaliskt slagfält. Den 6 november kommer ett av Europas absolut mest hyllade och uppskattade band till Sverige och Stockholm för en konsert på Arenan i Fryshuset. Har du biljett har du nu möjlighet att vinna ett exklusivt möte med trion.

I januari släppte Biffy Clyro sitt sjätte album som fick titeln Opposites. Ett dubbelalbum fullmatat med den genreöverskridande rock som man så tätt förknippar med trion från Skottland. Skivan har sedan dess prisats och blev bland annat framröstat till årets album av tidningen Kerrang! Med låtar som Black Chandelier, Biblical, Victory Over The Sun, Sounds Like Balloons och en hel hög med andra superstarka låtar bevisade bandet återigen varför de är huvudakt på några av världens största festivaler och gång på gång fyller dem största arenorna i Europa.

När Biffy Clyro spelade i Sverige i vintras var intresset enormt och det var ett hårt tryck på biljetterna. Den lyckliga skara människor som var på plats fick sina sinnen rensade och hjärtan fyllda med passion. I slutet av maj gjorde bandet även ett framträdande på Liseberg som blåste rent nöjesfältet med större effektivitet än västkustens alla havsvindar.

Har du en biljett kan du nu vinna ett möte med bandet när de kommer till Arenan den 6 november. Allt du behöver göra är att berätta vem du tar med dig om du skulle vinna. Utöver detta får du också albumet Opposites som vinyl och CD.

HÄR TÄVLAR DU!

Scroll to Top