Vinn en date med Justin Bieber

Världens största dagstidning, Metro, ska fira Alla hjärtans dag tillsammans med världens största popstjärna Justin Bieber.

Imorgon, den 14 februari, ger Metro ut en specialutgåva i kärlekens tecken som bland annat kommer att innehålla en exklusiv intervju med Justin, hans spellista med kärlekslåtar samt en guide till att finna romantik under 2013.

Men framför allt ges Metros läsare chansen att vinna en date med Justin och VIP-biljetter till The Believe Tour våren 2013. Tävlingen kommer att pågå i två veckor och går ut på att läsare fotograferar sig själva med morgondagens utgåva på en plats de vill ta med Justin Bieber på en dejt, för att sedan lägga upp bilden på Metros Facebook sida. De 50 bidrag som har flest röster går vidare till final. Vinnaren utses av en global jury med medlemmar från Metro International och Universal Music.

Tävlingen startar 14 februari och pågår till 28 februari. Mer information hittar du den 14 februari i tidningen Metro eller på facebook.com/MetroSverige. Den globala vinnaren presenteras den 4 mars 2013.

Scroll to Top