Vings reklamlåt släppt efter succén

num-outro-paisUngefär samtidigt som den sista julmusiken tonade ut ur Sveriges TV-apparater började istället vackra portugisiska toner strömma ut i form av låten ”Num outro país” – den nya reklamlåten för Ving. Uppskattningen och intresset för musiken blev enorm och nu släpps låten som singel.

”Num outro país” är skriven av Erik Althoff och framförs av Music Super Circus feat. Lisa Collins.

Music Super Circus är ett samlingsnamn för olika artistsamarbeten och de har tidigare släppt en handfull singlar. Du har hört deras musik många gånger förr som i tex TV-serier som ”Solsidan”, långfilmer som ”Jägarna 2” och i en mängd andra reklamkampanjer som bland annat Saab, IKEA, SEB och Lindex. Den röda tråden i Music Super Circus’s musik är att sammansättningen av medlemmar varierar och att de ofta samarbetar med nya artister och begåvningar och sätter dem i framsätet. Den här gången är det Lisa Collins tur.

Lisa Collins är en begåvad svensk-engelsk sångerska från Stockholm. Hon sjunger huvudsakligen jazz och har bland annat uppträtt ihop med Magnus Lindgren på Jazzfestivalen i Dubai. ”Num outro país” är resultatet av ett tätt samarbete tillsammans med kompositören och producenten Erik Althoff.

Erik Althoff är låtskrivare, musiker och musikproducent och mest känd för ”Release Me” (Årets låt 2007 P3 Guld) som Erik skrev till bandet Oh Laura. Sedan 2009 är han en stående medlem av Music Super Circus och utöver sin karriär som låtskrivare och producent är han också drivande i rockbandet The Fix.

Singeln på iTunes

Scroll to Top