Värmlandspojkarna tar över Grebbestad

varmlandspojkarna-ut-med-baten

Nu har bandet som upptäcktes av Adam Alsing äntligen släppt sin första singel ”Ut med båten” och får genast utnämningen veckans högsta nykomling på svenska Digilistan. Värmlandspojkarna och ”Ut med båten” hamnar på 19:e plats.

Albumet, som även det heter ”Ut med båten” har spelats ini Karlskoga med producenten Åke Noreen och kommer att släppas i början av augusti.

Nu offentliggör Värmlandspojkarna ett helt gäng nya speldatum med inte mindre än 17 datum i Grebbestad. Tesen är väl ändå att det inte finns någon anledning att flänga runt i hettan – alla kommer ju ändå dit ”Där sommaren är”. Och, som av en slump, återfinns denna titel på en av albumets låtar.
Grebbestad har de senaste åren etabletat sig som en av landets främsta sommarmetropoler med en blandning av krogar, strandliv och storslaget västkustlandskap. För några år sedan klev Per Henning in som gäst på krogen Röde Orm i Grebbestad och i musikernas paus blev han upptvingad på scen. Dagen efter ringde ägaren upp och bokade upp Per hela nästföljande sommar. Vid den tidpunkten fanns egentligen varken band eller bandnamn, men publiken frågade efter Per och hans spelkompisar som Värmlandspojkarna (från Karlskoga) så så blev det.

Se Värmlandspojkarna här:
3/7 Röde orm, Grebbestad
4/7 Röde orm, Grebbestad
8/7 Röde orm, Grebbestad
9/7 Röde orm, Grebbestad
10/7 Röde orm, Grebbestad
11/7 Röde orm, Grebbestad
15/7 Röde orm, Grebbestad
16/7 Röde orm, Grebbestad
17/7 Röde orm, Grebbestad
22/7 Röde orm, Grebbestad
23/7 Röde orm, Grebbestad
24/7 Röde orm, Grebbestad
25/7 Röde orm, Grebbestad
29/7 Röde orm, Grebbestad
30/7 Röde orm, Grebbestad
31/7 Röde orm, Grebbestad
1/8 Röde orm, Grebbestad
7/8 Statt, Borggården, Karlskoga

www.varmlandspojkarna.se

1 reaktion på ”Värmlandspojkarna tar över Grebbestad”

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top