Varför ställde Pete Doherty egentligen in?

Av Redaktionen
Dec 7th, 2009
1 kommentar
727 Views

pete-doherty

Som vi tidigare rapporterat så ställde Pete Doherty in sin spelning i Stockholm och då angavs orsaken vara ett borttappat pass. Efter det att även konserten på KB i Malmö i lördags ställts så kom det däremot ett nytt officiellt uttalande där det påstods att en halsinfektion gradvis försämrats under hans turné genom Europa och att han därför nu tvingas ställa in slutet av densamma. Nu kan man givetvis undra vad som stämmer och varför dessa två helt skilda anledningar angetts.

Spelningen i Malmö är ersatt med ett nytt datum den 10 januari och köpta biljetter till den inställda spelningen gäller. Har man inte möjlighet att gå på det nya datumet så måste biljetterna lösas in på inköpsstället senast den 20 december. Serviceavgiften återbetalas ej.

Ett svar till “Varför ställde Pete Doherty egentligen in?”

  1. […] Tyvärr har vi fått ett sista-minuten-besked att Peter Doherty ställer in sina två Sverigespelningar. Konserterna i Umeå ikväll och i Göteborg imorgon är därmed inställda. Den skandalomsusade brittiska popstjärnan ställde tidigare in en konsert i Stockholm så sent som vintern 2009. […]