Vanessa Falk släpper debutsingel

vanessa-falk

Inte så många artister har ägt scenen på Allsång på Skansen utan att ens ha släppt någon egen musik. Men Vanessa Falk har. Videon från framträdandet spred sig snabbt på hemsidor och bloggar och om Vanessa Falk var ett hett namn innan är det nu hon brinner.

Hon har redan stått på landets stora scener och i inspelningsstudion med grabbar som Promoe (sidekick under hela sommarturnén 2009), Christian Falk (”Something Good”, ”People Say” på grammisvinnande albumet ”People say”) och Mange Schmidt (”Allvarligt talat” som snurrar på A-rotation i flera norska radiokanaler).

Nu är dags att dumpa gubbarna och stå på egna ben. Som dotter till musikern och producenten Christian Falk är Vanessa uppväxt i en studio och bakom scenen omgiven av artister som Robyn, Neneh Cherry och Petter. Den inspirationen kombinerat med en av Sveriges bästa röster är inte något förunnat alla.

Vanessas första singel ”Private Party” är en självsäker och sexig upptempo danslåt som inte går att stå stilla till. En låt som genast för oss till det knökfulla dansgolvet på klubben, där vi gärna tar av oss ett lager kläder eller två…

Rulla till toppen