Usama bin Ladins brorsdotter ställer in spelning

wafah-dufour

Den misstänkte terroristledaren Usama bin Ladins brorsdotter Wafah Dufour har ställt in en spelning på Bullet Bar i hemstaden London där hon skulle spelat den 26 februari. Detta efter att hennes nya management rått henne till att avbryta all liveverksamhet. Någon orsak till detta har inte avslöjats. Dufour ska snart påbörja ett samarbete med det amerikanska punkrockbandet Black Lips.

Wafah Dufour föddes 1975 i Los Angeles och är dotter till Usama bin Ladins halvbror Yeslam och en schweizisk-iransk mor. Dufour är hennes mors flicknamn. Hon tillbringade sina tidiga år i Jeddah i Saudiarabien men flyttade senare till Genève i Schweiz. Efter att ha tagit en juridikexamen vid universitetet i Genève bar det av till USA där hon tog ytterligare en examen vid Columbia Law School i New York.

Dufour slog trots de höga studierna in på en bana som modell och artist och skrev i början av 2006 på ett kontrakt för en dokusåpa som skulle följa hennes kamp att lyckas som artist. September 11th Family Association krävde dock i ytterligare ett bisarrt drag i kampen mot terrorism att programmet skulle skrotas innan TV-debuten. Sedan 2007 är hon bosatt i London.

HEMSIDA
Wafah Dufours MySpace-sida

Rulla till toppen