Uriah Heep och Therion till Sweden Rock

Vi kan nu presentera ytterligare sex band som är klara för nästa års Sweden Rock Festival.

70-talslegendarerna Uriah Heep, det storslagna operametalkollektivet Therion och de holländska death metalveteranerna Asphyx gör alla sina enda Sverigekonserter nästa sommar på Sweden Rock. Vi kan dessutom avslöja att brittiska pomprockmästarna och Sweden Rock-favoriterna Magnum avslutar uppvärmningsfestligheterna på onsdagen. Klassiska heavy metal-trion The Rods från New York gör sin första spelning i Sverige någonsin, och slutligen kan vi presentera Thundermother, som albumdebuterar i höst men vars ösiga rock’n’roll redan gjort dem till en av de mest omtalade nya rockgrupperna i Sverige just nu.

Fler band presenteras inom kort!

Sweden Rock Festival arrangeras i Sölvesborg den 4-7 juni 2014. Biljetterna släpps nu på onsdag, klockan 09.00.

1 reaktion på ”Uriah Heep och Therion till Sweden Rock”

  1. Nyligen ville Sweden Rock att deras namn skulle tas bort från en fotbollsarena i Blekinge eftersom minkar från en annan sponsor skulle ställas ut i samband med en match. Det är ett ställningstagande jag ställer upp på alla dagar i veckan men är det verkligen substans bakom detta eller bara ett rent affärsmässigt beslut? Här stöttar man nämligen ett band (Therion – http://musiknyheter.nu/therions-bandledare-aktiv-i-sverigedemokraterna_20101211.html) vars ledare varit starkt engagerad i det främlingsfientliga Sverigedemokraterna. Det går alldeles utmärkt uppenbarligen? Så länge det är hårdrockare så håller man ihop? Är minkar viktigare än människor?

    Riktigt lågt av Sweden Rock. De är giriga helt enkelt. En av de dyraste festivalerna och en av de som gör störst vinst. De bryr sig till synes inte ett dugg om minkarna… Nej, bojkotta denna festival för gott.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top