Upplev Record Store Day i Bengans skivbutiker

bengans-logoNu på lördag 21:a april går Sveriges skivbutiker samman och deltar i den årliga internationella Record Store Day, som arrangerats tredje lördagen i april sedan 2008. Syftet är att sätta fokus på den unika bredd och det djup i både kunskap och sortiment som finns hos alla entusiastiska skivhandlare runt om i landet.
Bengans är dessutom extra stolta att kunna representera hela fem butiker i år, i och med förra årets tillökning på Södermalm i Stockholm och Linköping. Självklart är det även en dag att fira kärleken till musiken. Vi kommer att ha livespelningar, skivsigneringar, erbjuda limiterade vinylutgivningar framtagna för Record Store Day 2012 och bjuda på utvalda produkter till specialpriser i våra butiker, hälsar Peter Sandberg på Bengans.

Bland lördagens artistbesök ses Graveyard, The Soundtrack Of Our Lives, Abalone Dots, Caviare Days, Fibes Oh Fibes!, Alice B., Camilla Åström, Culkin, Samling, Sofie Livebrandt, Aleks, Carolina Wallin Perez, Lena Swanberg, Simian Ghost, Svenska Musikklubben med gäster, Soviac, Tennis Bafra m.fl. För komplett lista på i vilken butik och när respektive artist spelar, se här: www.bengans.se/UpcomingArtistVisits.aspx.

OM BENGANS SKIVBUTIKER
Bengans Skivbutiker har under åren fått besök av artister från den svenska artisteliten såsom Thåström, Robyn, Ulf Lundell, Kent, Håkan Hellström, Lars Winnerbäck och Europe. Även utländska besök i form av David Bowie, Belle & Sebastian, Glasvegas, Tokio Hotel och R.E.M. har skapat ringlande köer av entusiastiska besökare.

Bengans driver fem skivbutiker i Sverige samt postorderförsäljning. Butiken på Stigbergstorget, Göteborg är nordens största och mest välsorterade skivbutik. Den öppnade ursprungligen 1974 på Kommendörsgatan men återfinns sedan 1986 på Stigbergstorget 1 i en före detta biograflokal. Bengans Skivbutik finns även på Drottninggatan 20 i Stockholm, Östgötagatan 53 på Söder i Stockholm, S:t Larsgatan 33 i Linköping samt på Östra Hamngatan 46-48 i Göteborg (Lagerhaus lokaler). Följ respektive Bengansbutik på Facebook.

Rulla till toppen