Uno Svenningsson klar för TV4/SOS Barnbyar

Foto: Anna-Lena Ahlström

I helgen åker Uno Svenningsson tillsammans med Darin Zanyar, Eagle Eye Cherry och Sophie Zelmani som SOS Barnbyars ambassadörer till Manila i Filippinerna. Under två veckor ska de följa SOS Barnbyars arbete i ett av världens fattigaste områden. Under seriens gång kommer artisterna att skriva varsin låt som de framför för barnen. Låtarna baseras på upplevelserna från resan och barnens hårda verklighet.

En resa för livet är en musikalisk dokumentärserie där tittarna får följa fyra svenska engagerade låtskrivare och artister på deras livs resa till ett av världens fattigaste områden – Filippinernas huvudstad Manila. Långt bort från resebyråernas vackra omslagsbilder, möter de barn som lever i oerhört utsatta miljöer och de följer också SOS Barnbyars arbete för att ge barnen hopp om en framtid.

Programmet kommer att sändas tidigt nästa år i TV4. Läs mer på TV4s hemsida.

NYTT ALBUM 13 NOVEMBER
Direkt när Uno kommer hem från Manila släpper han sitt nya album ”7” (13 november). Med nya skivan tar Uno Svenningsson ett kliv tillbaka in på den svenska poparenan och bevisar att han är en av våra absolut bästa sångare och dessutom en låtskrivare som förmår hitta ämnen och formuleringar som går rakt in i hjärtat hos publiken. Tillsammans med producenten och musikern Anders Lundström har Uno spelat in en riktigt klassiskt svensk popplatta. Det är första gången på tio år som Uno släpper ett album med uteslutande eget material.

Scroll to Top