Universal Music utlyser drömjobb

Universal Music utlyser ett drömjobb som innebär besök på klubbar och möten med världsberömda DJs. Målet är att skapa Sveriges bästa och mest nyfikna klubbguide.

Med ClubTrekker finns ett tydligt uppdrag – att skapa Sveriges bästa och mest nyfikna guide till en klubbvärld i förändring. För att göra det ska två personer skickas ut på klubbscenen i orter som Las Vegas, Barcelona, Ibiza, Visby, Båstad och Stockholm. Uppdraget blir att sprida upplevelserna via clubtrekker.com. Syftet är att ta reda på vilka människorna är på och bakom klubbscenen, var efterfesterna sker och hur man tar sig in på de olika klubbarna.

Ett första steg blir att rekrytera två personer som är lämpliga för jobbet där ansökningen pågår just nu. Drömjobbet är utlyst på platsbanken och annonsen inleds med: Gillar du att roa dig, resa jorden runt och träffa nya människor? Då kan det här vara uppdraget för dig. Jobbet blir en form av guidejobb och guidernas uppdrag blir att resa världen runt för att besöka klubbar, träffa DJs och personerna runt klubbarna – mot en fast ersättning.

Bakom ClubTrekker står Universal Music och Gorbys. Sista ansökningsdag är 31a mars.

”Intresset kring klubbscenen växer med en rasande fart. Elektronisk dansmusik har exploderat det senaste året, både nationellt och internationellt. Med det ökade intresset skapas även möjlighet till värdefulla samarbeten kring elektronisk dansmusik och det är fantastiskt kul att Gorbys vill göra denna satsning med oss” säger Mia Forsgren, Commercial Director på Universal Music Sweden.

”Det är jättekul för Gorbys att få vara med som en liten del en av den svenska musikindustrin och samtidigt roligt att få möjlighet att visa upp våra populära produkter på det här sättet” säger Ola Larsson, Marknadschef för Gorbys.

Projektledare: Erik Ohlsson, [email protected], 070-306 40 16

Scroll to Top