Ung svensk hiphop sluter upp bakom Lazee

lazeeDen svenska hiphopscenen har länge regerats av veteraner. De flesta av de stora stjärnorna har varit med sen genren slog igenom stort i slutet av 90-talet. Sedan dess har scenen fullkomligt exploderat. Det finns massor av begåvade artister, konkurrensen är benhård och de nya talangerna har haft svårt att mäta framgången med de artister som etablerade sig för ett drygt decennium sedan. Men det finns två undantag. Två artister från den nya generationen som har slagit sig fram till en högre nivå och tagit sin plats hos eliten – Lazee och Adam Tensta. Den nya generationens stjärnor.

Lazee och Adam Tensta har nu på allvar slagit sig ihop och med gemensamma krafter levererar dom en singel om just den hunger som driver dem och som tagit dem dit dom är – ”Young N Restless”. ”Young N Restless” är producerad av Charlie från 2Stripes Music och gästas av Eric Turner som även sjunger refrängen på det brittiska stjärnskottet Tinie Tempahs hitsingel ”Written In The Stars” som just nu toppar listorna.

”Young N Restless” är en anthem för den unga och hungriga generationen artister och fans. Låten är ett spår till Lazees kommande album.

Rulla till toppen