Underoath till Sverige i mars

underoath

Sist Underoath planerade Stockholmsbesök tvingades den då nästan slutsålda Stockholmsspelningen ställas in på grund av logistiska skäl och biljetterna till konserten i Göteborg tog slut på bara några dagar. I vår kommer Floridas metalcorehjältar tillbaka till Sverige. Den 22 mars står Mejeriet i Lund på spelschemat och den 24 mars är det Arenan i Stockholms tur. Biljetterna släpps den 27 november.

Underoaths metalcore doftar både emo och hardcore på samma gång. Bandet har hyllats i alla tänkbara medier och när senaste plattan, ”Lost in the Sound of Seperation”, släpptes släpptes i USA gick det raka vägen in på Billboardslistans topp 10. De har åkt runt världen med bland andra Slipknot, Disturbed, Mastodon och Dragonforce, de har nominerats till Grammys, de har vunnit MTV’s Battle of the Videos och de har spelat på världens största festivaler i sin genre. Flitigt turnerande och skivsläppande har gjort Underoath till något att räkna med i de stora sammanhangen.

När vi meddelade Underoaths Sverigedebut förra året möttes vi av idel jubel, men tyvärr tvingade logistiska orsaker bandet att ställa in sitt Stockholmsbesök. Göteborgsgiget däremot kundes flytta upp till en större arena och inte en biljett gick att få tag på till den slutsålda konserten. Nu kan vi äntligen glädja alla som missade då med två Sverigespelningar, en i Stockholm och en i Lund!

Hemsidor:
www.underoath777.com
www.myspace.com/underoath

Turnéinfo:
22.3 Lund, Mejeriet
24.3 Stockholm, Fryshuset – Arenan

Ytterligare information om spelningarna samt biljetter hittar du här.

Scroll to Top