Ulf ”Masken” Andersson & The Wild Bunch till Söderslätts Countryfestival

Vi är glada att kunna presentera vår nästa bokning till Söderslätts Countryfestival 2013:

Ulf M Andersson & The Wild Bunch
Rå rock, lätt blues och tung country, så kan man sammanfatta Ulf M Andersson & The Wild Bunch. På senare år har han lyckats få all den uppskattning han förtjänar av en entusiastisk publik som lockar fram extranummer med stående ovationer.

Med över 40 år som artist har Ulf ”Masken” Andersson en lång meritlista, han startade som trummis i Malmöbandet Gonks 1963 och har därefter gjort en musikalisk resa mellan genrer och till sist landat i countryn med stänk av rock n roll. Ulf har blivit en ikon i södra Sverige och är väldigt populär bland sin publik inte minst tack vare sin karismatiska utstrålning, unika röst och närheten till folket.

Ulf och hans band har fått genomgående höga betyg från recensenter, senaste plattan ”On Hell Of A Ride” ställer sig in i den skaran. Med sig har sitt band The Wild Bunch som är ett ruggigt tight band som spelar såväl jättesväng och tillbakalutade ballader med samma skicklighet.

Uppskattningen från en trogen publik bevisas genom ständigt turnerande, det har blivit spelningar på de flesta countryfestivaler i Sverige och nu är det dags att beträda scenen på de allra bästa!

Scroll to Top