Ulf Lundell och Alcazar på Arnfestivalen i Götene

ulf-lundell

På Medeltidens Värld i Götene hålls i år för första gången Arnfestivalen den 12-16 augusti, då inte bara parkens dagsaktiviteter är tillgängliga utan hela området är öppet även kvällstid. Många populära artister kommer då att uppträda och på så sätt får hela familjen möjlighet att roa sig hela dagen.

Musiken är blandad – äldre artister som exempelvis Ulf Lundell, Tomas Ledin och Bo Kaspers Orkester samsas med yngre akter som Agnes, Caroline af Ugglas och Alcazar. Inte mindre än tre av festivalens artister är alltså med i årets melodifestival!

Dagsaktiviteterna inkluderar bland annat medeltidsmarknad, hantverkskurser, teater och föreläsningar och eftersom området håller öppet också under kvällen kan man promenera runt i den vackra autentiskt medeltida miljön mellan konserterna.

Mat och dryck var lika självklara nöjen på medeltiden som idag och på Arnfestivalen finns flera ställen att njuta av ”After Arn” på. Maten serveras precis som man föreställer sig medeltida mat- vem vill inte ha helstekt vildsvin som i Asterix – och självklart dricker man lokalbryggt öl, ur stop och treliterskanna. På Galne Galten spelas dessutom högtempomusik och det är upplagt för ett röjigt medeltidsparty med dans på borden.

Medeltidens Värld ligger bara en och en halv mil från Skara Sommarland och besökare som vill uppleva båda ställena gör detta till ett rabatterat, mycket fördelaktigt pris. På sommarlandet kan man dessutom bo prisvärt om man vill stanna över natten.

Hemsida:
www.arnfestivalen.se

$

Scroll to Top