Uddevalla Solid Sound bjuder Peace & Love-köpare på festival

Organisationen bakom den nya festivalen Uddevalla Solid Sound låter meddela följande:

Vi vill börja med att beklaga att Peace & Love-festivalen tvingas till konkurs. Vi tycker givetvis att det är jättetråkigt och lider med arrangörer, artister, funktionärer och alla andra inblandade.

Vi har pratat med Peace & Love och är väldigt glada över att kunna erbjuda 300 gratisbiljetter till de som köpt biljetter till Borlänge-festivalen. Först till kvarn gäller och sedan kommer man kunna köpa 2 dagarspass för endast 435:- (ord pris 735:-) efter att de 300 första har gått åt.

Uddevalla Solid Sound är en ny festival som går av stapeln sista helgen (30-31) i augusti på Riversideängen i Uddevalla. Sveriges artistelit kommer att vara på plats, bla så ser vi Darin, Miss Li, Oskar Linnros, Nause, The Sounds, Zara Larsson, Kwaai, Slagsmålsklubben och många fler. Förutom musik blir det flera överraskningar i form av konst, extremsport, dans med mera.

Innehavare av en biljett till P&L ’loggar in’ på tickster.com/pal2013 med referensnumret som hör till det ursprungliga köpet, väljer Uddevalla Solid Sound. Tickster utfärdar då ett ’värdebevis’ i form av en PDF, där det tydligt står vilket erbjudande man nappat på, antal biljetter och mer kompletta personuppgifter som vi sedan kontrollerar i entrén.

www.uddevallasolidsound.se

Scroll to Top