Twisted Sister och Sabaton till Metallsvenskan

twisted-sister

Ja, det är officiellt sedan den 19 nov, då Kimmo Kirvesmäki (Big Mouth Productions) och Janne Larsson (Aska Productions) fick ta emot pris för just Årets Överraskning på Örebrogalan. Metallsvenskans besökare fick se den svenska (och delvis danska) hårdrockseliten drabba samman i en av de mest prestigefyllda fotbollsturneringarna någonsin. Matcherna avgjordes på Örebros allsvenska arena, Behrn arena och Marika Eriksson (TV4 Sporten) och Orvar Säfström (Oscarsgalan mm) guidade publik och spelare genom dagen på ett mycket proffsigt och underhållande sätt. Det hela blev dessutom till en halvtimmas dokumentär som visats på TV4 Sporten vid upprepade tillfällen. Dagen avslutades med att över 3 000 besökare möttes upp på Conventum Arena där bl.a. Hammerfall och Sabaton bjöd på avslutningskonsert.

Till våren är det dags igen.
Lördagen den 8 Maj 2010 är det dags igen för en ny drabbning mellan några av Sveriges största och hetaste band blandat med en och annan media/bransch personlighet.
Redan nu står det klart att spelare från bl.a. In Flames, Millencollin, The Haunted, Dark Tranquillity, Close-Up Mag, Sweden Rock Mag, Bullet, Sabaton och Witchcraft kommer medverka. Dessutom kommer Orvar Säfström återigen vara på plats för att guida publiken.

Twisted Sister och Sabaton avslutar!
Avslutningen kommer garanterat att få det att skaka i marken, då amerikanska Twisted Sister och svenska storheterna Sabaton ställer upp på scenen. Metallsvenskan är fantastiskt stolta att kunna presentera årets första bokade band till avslutningskonserten. Twisted Sister är ett av tidernas största hårdrocksband med över 30 år på nacken, tusentals spelningar och över 12 miljoner sålda album. Vem minns inte hitsen ”I wanna rock” och ”We´re not gonna take it”? Kanske är det bandets videos till dessa låtar som bidrog till att Twisted Sister blev det största hårdrocksbandet i sin tid? Sabaton kommer återigen att spela 2010, deras bejublade konsert på årets Metallsvenskan var den stora behållningen. Därför vill vi återigen ge plats för Sveriges kanske bästa liveband. Full scenshow med eld och bomber utlovas.

Läs mer på www.metallsvenskan.se.

Rulla till toppen