Turnépremiär för Kajsa Grytt – se henne i TV ikväll

Se Kajsa Grytt spela live i SvT1 Go’kväll ikväll kl 18:00!

På sitt nya album ”Jag ler, jag dör” utforskar Kajsa Grytt tillsammans med producenten Jari Haapalainen tidigare oupptäckta skrymslen i rockens utkanter. I samband med detta möter Kajsa åter publiken live. Turnépremiär på lördag 26/10 på Stora Teatern i Göteborg.

Kajsa Grytt jobbar ännu en gång med välmeriterade producenten Jari Haapalainen. Utifrån Kajsas enkla elgitarr-synt-sångdemos har de tillsammans skapat vävar och byggen av gitarrer, syntar, trummor och bas som bitvis hittar bortom konventionella arrangemang, rytmer och strukturer.

Under våren 2013 släpptes singeln ”Ensam” i sällskap av en extraordinär och spektakulär video som uppmärksammades i media. Den följdes sedan av singeln ”Du ler, du dör” som också den begåvats med en konstnärlig video.

Kajsa Grytts band består i höst av Jari Haapalainen, Henrik Nilsson, Fabian Grytt och Mia Coldheart, den sistnämnde till vardags känd som frontfigur i Crucified Barbara. Live kommer det vara en upplevelse utöver det vanliga med genomarbetad scenografi och scenkläder som tillsammans skapar ett samlat konstnärligt uttryck.

KAJSA GRYTT HÖST 2013
26/10 GÖTEBORG Storan
06/11 STOCKHOLM Debaser Strand
08/11 MALMÖ Inkonst
09/11 VÄXJÖ Växjö Teater
20/11 BORÅS Borås Konstmuseum
14/12 ÖREBRO East West

Scroll to Top