TOTO till Sverige i sommar

Det legendariska bandet TOTO firar i år 35-års jubileum och gör tre konserter i Sverige under sommarens Europaturné. TOTO spelar i Stenungsund 28 juni, Dalhalla 2 juli och i Örebro 3 Juli.

TOTO bildades 1977 av ett gäng oerhört skickliga musiker, som var mycket eftertraktade som studiomusiker av artister och producenter i Los Angeles. Medlemmarna i TOTO har spelat in skivor och uppträtt med legendariska artister som Michael Jackson, Stevie Wonder, Miles Davis, Don Henley, Madonna, Aretha Franklin, Elton John, Paul McCartney, Tina Turner och Quincy Jones för att nämna några av de största namnen.

Bandets stora hits spelas fortfarande flitigt i radion. De har toppat listor över hela världen med sina låtar. Vem kommer inte ihåg klassiker som ”Hold The Line”, ”Rosanna”, ”Africa”, ”99”, ”Pamela”, ”Georgy Porgy”, ”Home Of The Brave” och många fler. De har sammanlagt sålt över 35 miljoner album.

TOTO har en stor och trogen publik i Sverige. Många framträdanden har TOTO gjort som välgörenhetskonserter för att hedra sin vän och broder Mike Porcaro, som fått diagnosen ALS.

TOTO som nu kommer till Sverige består av Steve Lukather (gitarr/sång), David Paich (keyboards/sång), Steve Porcaro (keyboards/sång), Simon Phillips (trummor), Joseph Williams (sång) och speciell gäst på bas är Nathan East.

Turnédatum i Sverige 2013
STENUNGSUND – Stenungsbaden – fredag 28 juni
RÄTTVIK – Dalhalla – tisdag 2 juli
ÖREBRO – Stortorget – onsdag 3 juli

Toto live i Sverige

Rulla till toppen