Totalt Jävla Mörker till Umeå Open

totalt-javla-morker

Umeå Open presenterar nya bokningar till Umeå Open 2010. Totalt Jävla Mörker, All Out Dubstep, Klubb Henry samt ett ben signerat Knotan.

Totalt Jävla Mörker
För somliga går solen aldrig upp. Trots det ser det inte annat än ljust ut för Norrlands ilskna älsklingar Totalt Jävla Mörker, som går från klarhet till klarhet. Nyligen nominerades bandet till bästa punk/hardcore i Swedish Metal Awards, och det senaste vrålet ”Söndra och härska” vittnar om, att avgrundscrust i kombination med hängivenhet är en kraft att räkna med. Bandet som funnits med sedan förra årtusendet, tillhör den svenska punkscenens kärntrupp. Misstron, vansinnet och kampviljan är bandets salpeter, träkol och svavel. Blandningen blir precis så explosiv som det låter. Briserar på en scen nära dig under UmeåOpen. Hemsida: www.totaltjavlamorker.com.

All Out Dubstep
På bara två år har All Out Dubstep gått från att vara en liten lokal undergroundklubb i Stockholm till Sveriges absolut främsta dubstepklubb med regelbundna kvällar både i Stockholm, Göteborg och Malmö. Med ett dj kollektiv på sju personer har de erövrat hela Sveriges klubbpublik genom att spela allt som har den där tunga basen i fokus. Och supportade med de senaste dubbsen från världens alla hörn så vet ni att det kommer bli svettigt. Ses på dansgolvet! Hemsida: www.alloutdubstep.com.

Klubb Henry
Amanda Ruuth, Ann-Sofie Pesonen, Emma Söderlund, Linda Sandström och Sanna Hjärpe, är personerna som får dansgolvet att gunga när Umeås nya heta Klubb Henry låter världens bästa electro och pop flöda ur ljudstystemet. Hemsida: klubbhenry.blogg.se.

Rulla till toppen