Torgny Melins tillbaka på Sony

torgny-melins-2009

Finalisterna i årets Dansbandskampen står redo – på lördag är det åter dags att kora årets stora dansbandshopp. Bland finalisterna att överta stafettpinnen från Larz-Kristerz hittar vi Säffles stoltheter Torgny Melins. Sony Music är stolta att återigen få ge ut album med Torgny Melins.

Vi är verkligen glada att få hälsa Torgny Melins tillbaka till Sony Music. Bandet har ju charmat TV-publiken under hösten med sina tävlingsbidrag i Dansbandskampen och vi ser fram att få jobba emot det nya albumet som kommer att bjuda på flera roliga överraskningar, säger Lasse Höglund, Sony Music

Dansbandet med självaste Torgny Melin i spetsen är ett av Sveriges mest etablerade dansband och har spelat tillsammans i över 25 år. 2006 blev Torgny Melins kända långt utanför dansvärldens gränser när de släppte album med sina tolkningar av Teddybears-låtar. Albumet Dansbander ledde till utsåld turne som kulminerade i en spängfylld teaterlada som Hultsfredfestivalen sent ska glömma. Dansbander följdes upp av succen Allting som vi har med låtar skrivna av bla Marit Bergman och Thomas G:son.
Sedan dess har Torgny Melins rullat vidare på Sveriges vägar och bjudit upp till dans.

Det känns som att komma hem igen. Tillbaka på Stureplan, hälsar Torgny Melin.

Torgny Melins är:
Torgny ”Mille” Melin
Tommy ”Tintin” Pettersson
Peter ”Peppe” Nordhström
Stefan ”Steffe” Haglund
Tony ”Göken” Eriksson

Ett nytt album väntas tidigt nästa år.

Scroll to Top