Torch skriver kontrakt med italienskt bolag

torch

Det återförenade svenska hårdrocksbandet Torch har skrivit på för italienska Heart of Steel Records som kommer att släppa bandets nya album, ”Dark Sinner”, den 3 april. Skivan kommer att bestå dels av nyinspelade versioner av gamla låtar samt två helt nya kreationer. Samtliga låtar på plattan är som följer:

01. Warlock
02. Beyond The Threshold Of Pain
03. Fire Raiser
04. Watcher Of The Night
05. Battle Axe
06. Hatchet Man
07. Gladiator
08. Sweet Desire
09. Electrikiss
10. Hot On Your Heels
11. Sinister Eyes
12. Thunderstruck
13. Beauty And The Beast
14. The Dark Sinner (ny låt!)
15. We Will Fight (ny låt!)

Efter det att plattan släpps kommer Torch att ge sig ut på en turné genom Europa och de kommer även att spela på flera av de större hårdrocksfestivalerna under sommaren, bland annat den mäktiga Sweden Rock Festival i början av juni.

Torch bildades i Eskilstuna 1981 och släppte ett par album innan de avslutade sin karriär under andra hälften av årtiondet.

4 reaktioner på ”Torch skriver kontrakt med italienskt bolag”

  1. Det var inte riktigt sanningen nej. Har vi sett någon pressrelease från bandet om något signande ännu? Nix, det betyder att Heart of Steel försöker sno åt sig lite marknadsföring.

  2. Tja, det är väl svårt att säga vad som egentligen hänt. Skivbolaget påstår att bandets manager sagt sig ha skickat både mastern, signerade kontrakt och det slutliga konvolutet men sedan dragit sig ur då de fått mer pengar från ett annat skivbolag och skrivit på för detta istället.

  3. Jag känner han som har snackat med det Italienska bolaget, enligt honom gick HOSrecords ut med en pressrelease om att de hade signat med Torch när de fick reda på att Torch förhandlade med fler. Rätt dumt då inget var klart med något av bolagen. När ett bolag kunde visa upp en bra marknadsplan valde bandet dem. Då gick HOSrecords ut med en ny pressrelease som mest var skitsnack rakt igenom.
    Angående ”final artwork” så fick alla skivbolagen framsidan mailade till sig för att se hur den såg ut.
    Kanske var något som blev lost in translation 🙂

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top