Top Cats till Sveriges hetaste rockabilly-kryssning

wavebreak-2012

Den 1:a september är det dags för kryssningen WAVEBREAK – A Rockabilly Experience. Under ett helt dygn förvandlas fartyget Silja Galaxy till en gigantisk rockabillyfest med butiker, frisörer och tatuerare. Sist men inte minst bjuds det på artister i toppklass!

På fartyget Silja Galaxy kommer Wavebreak samla 2000 rockabilly-fans från hela världen. Vi är mycket glada över att kunna presentera Melodifestival-aktuella Top Cats. De unga värmlänningarna blev kända i TV-tävlingen Talang men det var med sin låt ”Baby Doll” som de i Melodifestivalen tog Sverige med storm, och håller på att bli folkkära på riktigt. På lördag ses de i Melodifestivalens final.

Vi är även stolta över att kunna presentera ett av Sveriges största rockabillyband Fatboy till Wavebreak. 2004 kom debutalbumet och sedan dess har bandet gjort hundratals konserter över hela Norden, och även varit kompband åt flera stora artister i Europa. Fatboy kommer garanterat leverera en spelning som får hela båten i gungning.

Ytterligare en akt som kommer att spela på Wavebreak är de unga killarna i Sixten & The Cupcakes. Med en ålder på mellan 14 och 16 år släppte bandet i oktober 2011 sitt debutalbum ”Tip Top Mood”.

Kryssningen avgår från Värtahamnen i Stockholm lördag 1 september klockan 19.30 och är tillbaka i Stockholm söndag klockan 18.15.

Ytterligare information om bokning av biljetter

Rulla till toppen