Tommy Nilsson och Amy Diamond i BingoLotto

tommy-nilsson-2010-2Nu på söndag är det StjärnBingokväll med massor av vinster. Lotta Engberg har också bjudit in Tommy Nilsson, Amy Diamond och Anna Christoffersson att stå för underhållningen! Det blir även en lektion i paketinslagning, mycket passande så här dagarna före jul.

Tommy Nilsson fick sitt stora genombrott i Sverige 1987 med låten ”Allt som jag känner”, en duett med Tone Norum. Två år senare vann hans svenska Melodifestivalen med ”En dag”, som placerade sig på fjärde plats i Eurovision Song Contest. Han är kanske mest uppskattad för sina ballader men var faktiskt hårdrockare från början. Amy Diamond finns också med på scen på söndag och kommer att sjunga ”Hej, mitt vinterland”.

För kvällens lite mer jazziga inslag står Anna Christoffersson, göteborgskan som alltid får fantastiska recensioner för sin musik.

Eftersom det bara är några dagar kvar till jul kommer det även bli uppvisning i paketinslagning. Med hjälp av paketproffset Annica Thorberg får tittarna veta hur en julklapp ska slås in för att skapa en riktigt skön julstämning.

För den som har bingolotter gömmer det sig inte bara en resa till Kina, en weekend i Köpenhamn och en Volvo S40 i bingospelen utan även som vanligt fyra färgfemmor för den som ringer in och får chans på Lottas luckor.

BingoLotto sänds på söndag 19 december, kl. 19.00 i TV4 Plus. Mer om programmet finns att läsa på www.bingolotto.se.

Scroll to Top