Tommy Körberg klar för True Talent

true-talent-2011Nu står det klart att det är supertrion Tommy Körberg, Pernilla Andersson och Danny Saucedo som axlar manteln som coacher i höstens stora talangprogram True Talent på TV3. I True Talent är det rösten som räknas, inget annat. Sveriges bästa röst ska utses och då spelar attityd, utseende och ålder ingen roll. Vinstsumman är på hela en miljon kronor.

Det känns fantastiskt roligt att kunna presentera den här starka uppställningen. Vi ska vända på varje sten i landet för att hitta oupptäckta talanger för våra coacher att ta sig an i höst. Målsättningen är att hitta Sveriges bästa röst och det här är en unik chans för svenska sångfåglar i alla åldrar att slå igenom och få den uppmärksamhet de förtjänar, säger Iréne Lindblad, programdirektör MTG TV.

Ålder, utseende och attityd ingen roll. I höstens stora talangjakt True Talent letar vi efter Sveriges bästa röst. Castingturnén har gått land och rike runt för att hitta sångtalanger utöver det vanliga – och det är fortfarande möjligt att söka till programmet. Tre av Sveriges främsta artister kommer att ta sig an de oslipade diamanterna med störst potential, för att bli deras coacher och fortsätta förädla dem. Inför en jury bestående av en studiopublik med musikälskare i tre generationer ska agnarna sållas från vetet. Juryn kommer först inte att kunna se artisterna, utan kommer att få avlägga sin dom baserat på det de hör. Bara de som lyckas få hela juryn med sig går vidare i tävlingen.

Varje vecka avslutas med en direktsänd final där även TV-tittarna får säga sitt. Den som står som segrare i slutet av säsongen kan räkna med en vinstsumma på hela en miljon kronor. Följ den dramatiska och fantastiska resan i jakten på Sveriges bästa röst.

Scroll to Top