Tomas Ledin släpper remastrad version av sitt debutalbum

tomas-ledin-restless-mind

Den 14 mars i år är det 40 år sedan Tomas Ledin släppte sin debutplatta ”Restless Mind” (1972). Den 14 mars äntrar han Södra Teaterns fantastiska scen och framför sitt debutalbum ”Restless Mind” i sin helhet – 40 år senare.

Samma dag, den 14 mars, släpps även en limiterad CD-utgåva av albumet ”Restless mind”. Materialet har remastrats och tre bonusspår har lagts till. Dessa tre låtar spelades in under samma period men fanns inte med på albumet.

Singeln, ”Too Many Days”, är välbekant för de många som sett Ledins succéföreställning på Rondo. Den tillhör en av publikfavoriterna där. Denna ”nygamla” version är inspelad 1972, men Tomas av modell 2012 har lagt till en körstämma.

Låten kommer inom kort finnas tillgänglig på Itunes, Spotify etc.

Tomas berättar: ”Idén till konserten kom från mina musiker som hört albumet på Spotify. De förslog att vi borde göra en konsert på just det materialet. Jag lyssnade på låtarna för första gången på evigheter och blev glatt överraskad. Vad jag hör är en ung man med gitarr, som jag gärna vill komma lite närmare igen.” Med sig på scen har han musikerna; Jörgen Ingeström på klaviatur, Sebastian Nylund gitarr, Ove Andersson bas och Johan Franzon på trummor.

Rulla till toppen