Tom Jones till Sverige i sommar

tom-jones-live-2011Fjolårets album ”Praise & Blame” hyllades som en av de allra största höjdpunkterna genom hela hans karriär. I sommar kommer mannen med rösten till Sverige, med en show fylld med det allra bästa av Sir Tom Jones! De tre konserterna blir Sofiero Slott i Helsingborg den 3 augusti, Furuviksparken i Gävle den 4 augusti och Luleåkalaset den 6 augusti.

Med en enastående karriär som sträcker sig över fem decennier och som fortfarande är i högsta grad spirande. En idag 70-årig sångare och entertainer, som fortfarande utvecklas och inte räds för att samarbeta och inspireras av dagens musikaliska genier. I slutet av 90-talet tog han hjälp av såväl The Cardigans som Robbie Williams när han spelade in albumet Reload. Skivan som toppade den svenska albumlistan, sålde hela 4 miljoner exemplar världen över och fick en helt ny generation att upptäcka Tom Jones.

För några månader sedan släpptes ”Praise & Blame”. Vid sin sida hade Tom Jones den här gången producenten Ethan Johns, känd för sitt arbete med bland annat Kings of Leon, Rufus Wainwright och Ryan Adams. Albumet hyllades till skyarna av såväl den brittiska som amerikanska pressen. Även i Sverige togs den emot med vackra ord, bland annat av Aftonbladet som kallade skivan hans bästa på 70 år.

För mer information www.tomjones.com

Konserter
3.8 Helsingborg, Sofiero Slott
4.8 Gävle, Furuviksparken
6.8 Luleå, Luleåkalaset

Mer information om Tom Jones Sverige-spelningar

Biljetterna till Luleåkalaset släpps senare.

Rulla till toppen