Tom Jones till Sverige i höst

tom-jonesHan kallas tjuren från Wales men han är mycket mer än så. Med nya albumet ”24 Hours” i bagaget kommer äntligen Tom Jones, en av världens största underhållare, till Sverige i september för tre spelningar i Stockholm, Karlstad och Malmö. Biljetterna släpps den 3 april.

I närmare fem decennier har han försett världen med musik som älskats högt i både öst och väst och av både gammal som ung. Ändå är han så långt ifrån att vara inaktuell en artist någonsin kan vara. I slutet av 2008 släppte Tom Jones det nya albumet ”24 Hours”, på det har Tom Jones tagit klivet från att framföra andra artisters låtar till att presentera egenskrivet och personligt material. Det är hans mest intima skiva någonsin, en där den riktiga Tom Jones får utrymme att berätta stora och passionerade historier om sig och sitt liv, familjen och barnen, livet och döden, och minnen; både från det förflutna och sådana som hela tiden skapas nya. ”Den här gången ville jag göra musiken om mig, med mina berättelser om mitt liv”, säger Tom Jones om det nya materialet.

Med sina nästan 50 år som artist är Tom Jones en levande legend inom musikvärlden. Han är en underhållare av stor rang, en veteran som lyckats hålla sig ständigt aktuell i den föränderliga värld som kallas showbiz. Med ett tilltal som lockar både en ung och äldre publik har han lyckats med konststycket att aldrig stelna, ständigt utvecklas och röra sig framåt genom varje år som artist.

1999 kom albumet ”Reload” där Tom Jones gjorde duetter med en rad av världens största artister, däribland Sveriges egen Nina Persson (och vem minns inte ”Burning Down The House”). 2006 adlades han för sin långa gärning i musikbranschen. 2003 såg hans svenska fans honom senast på Scandinavium och Globen. 2009 kommer han äntligen tillbaka!

Den 22 september spelar Tom Jones på Globen i Stockholm, den 25 september på Löfbergs Lila Arena i Karlstad och den 26 september på Malmö Arena i Malmö. Biljetterna släpps klockan 09.00 den 3 april.

För mer information se Livenation.se eller Tomjones.com

Biljettinformation:
22.9 Stockholm, Globen
25.9 Karlstad, Löfbergs Lila Arena
26.9 Malmö, Malmö Arena

Biljetterna kostar 460 – 545 kr exklusive serviceavgift och säljs via Livenation.se och Ticnet 0771-70 70 70, samt Ticnetombud. Ingen försäljning via ATG – enbart uthämtning.

Scroll to Top