Titiyo hyllade Michael Jackson på Stockholm Pride

titiyo-2010

Titiyo var en av de artister som hyllade den bortgångne popkungen i ”En afton med Michael Jackson”, igår onsdagen den 28 juli. Titiyo har under sin långa karriär haft stora hits som ”Talking to the Man in the Moon”, ”Come Along” och ”Longing for Lullabies” tillsammans med Kleerup och har sedan genombrottet släppt fem skivor. Titiyo gästade Stockholm Pride redan förra året då hon sjöng duetten 300 slow days in a row tillsammans med Marit Bergman, som också uppträdde under onsdagskvällen.

Andra artister som deltog i ”En afton med Michael Jackson” var Marit Bergman, Anna Maria Espinosa, Pauline, Jonna Lee, Asha Ali och Victor Norén.

I år har Pride Park öppet till 02.00 fredag och lördag. Varje kväll blir det disco på dansbanan med olika DJ’s, där det spelas 80-talsmusik, schlager och ett set med låtar gjorda av HTBQ-personer. Dessutom avslutar DJ Baby J lördagskvällens Paradengala. Det känns grymt bra, säger Michael Kröger, verksamhetschef för Pride Park.

I år finns fem restauranger och tre externa barer i parken som alla har öppet till stängning. Det kommer finnas skaldjur, amerikansk barbeque och afrikansk mat. Momma, Chakula och Koloni är i parken. Dessutom har Chillout Bar & Kök en sittande restaurang i Parken, där man kan boka bord.

Du kan också besöka en champagnebar, Briskas Ciderslush bar och en stor Heinekentrailer som man kan gå in i.

Mer information finns på www.stockholmpride.org.

Rulla till toppen