Titiyo ger sig ut på festivalturné

titiyo

Titiyos vår har varit ett segertåg. Albumet Hidden som släpptes i början av året mottogs av idel stående ovationer, och de få utvalda livespelningarna bejublades, hyllades och lovsjöngs. Live Nation är stolta att presentera Titiyo på sex utvalda festivaler. I bagaget finns som vanligt några av Sveriges bästa musiker samt en specialkomponerad pepparsås. Första stoppet i sommar är Eskilstunas 350-årsjubileum. Biljetter släpps lokalt.

Titiyos platta Hidden blev vårens stora snackis. Albumet följdes i april upp av en kort och exklusiv vårturné som nådde klubbar i Stockholm, Göteborg och Malmö. I sommar får fler möjligheten att ta del av Titiyo live då det är dags för en lite längre turné. Denna gång är det festivalspelningar som gäller, från Östersund i norr till Malmö i söder.

På festivalerna kommer man dessutom att kunna få tag i merchendise av det ovanligare slaget: Titiyos Pappas Pepper, en specialkomponerad pepparblandning som används i matlagning eller som tillbehör. Bakom receptet står just Titiyos pappa, och det afrikanska receptet består delvis av habanero och den afrikanska kryddan kinda.

Titiyo med band är:
Titiyo Jah
Andreas Werliin – trummor
Goran Kajfes – trumpet, synt, klockspel
Johan Berthling – bas
Andreas ”Ass” Söderström – gitarr
Jesper Nordenström – klaviatur

Turnédatum:
7.6 Eskilstuna 350 år
27.6 Borlänge, Peace & love festivalen
3.7 Sundsvall, Gatufesten
18.7 Stockholm, Stockholm Jazz
30.7 Östersund, Storsjöyran
14.8 Malmöfestivalen

Biljettinformation:
Biljetter till festivalerna släpps lokalt. Kontakta respektive festival för mer info eller se LiveNation.se.

Rulla till toppen