Tips på billiga resor och boende till Way Out West

way-out-west-2011-logga

Tiden går som vanligt fortare än man anar och nu är det snart bara en månad kvar tills det är dags för sommarens finaste fest Way Out West!

Så, var förutseende och ordna din resa redan nu. Förslagsvis med SJ, som är det mest miljövänliga alternativet efter fotvandring och som erbjuder en mycket fördelaktig deal – resa för ynka 295 kr (student 195 kr) om du köper både festivalpass och resa via SJ senast den 11 juli! Erbjudandet gäller oavsett var i Sverige du startar din resa. Köp på 0771-75 75 75, upplevelser.sj.se eller besök SJ Resebutik.

Och som den civiliserade festival vi är så behövs det även att du ordnar fram eget boende. Göteborg är en stad förberedd för stora evenemang och det finns gott om alternativ – hotell, vandrarhem, campingplatser med mera. En bra start är att ta en titt på goteborg.com.

Nyttiga länkar:
hotels.com
vandrarhemgoteborg.se
hostels.com

(SJ-erbjudandet gäller 2 klass, enkel resa på SJs dagtåg till/från Göteborg för resa 10-15 augusti. Resa och festivalpass måste köpas samtidigt. Max 2 enkelresor/festivalpass, kan inte kombineras med andra rabatter.)

Scroll to Top