Timoteij blir Oriboo-ambassadörer

Musikgruppen Timoteij har utsetts till ambassadörer för Oriboo och släpper nu även en ny Oriboo-version av låten ”Puls”.

“I och med samarbetet med Timoteij har Oriboo fått mycket bra hjälp med att utföra sitt uppdrag att sätta världen i rörelse. Gruppen är dessutom bra ambassadörer för de värderingar som Oriboo och Movinto Fun står för – rörelseglädje, gemenskap och att ha kul”, säger Jin Moen, grundare av Movinto Fun och skapare av Oriboo.

“Vi i Timoteij är superglada över att få vara med när Oriboo nu släpps i Sverige. Ett riktigt kul och spännande spel som vi absolut kommer utmana varandra med när vi är ute på våra turnéer”, säger Cecilia Kallin i Timoteij

Om Timoteij
Timoteij slog först igenom med låten ”Kom” under melodifestivalen 2010. Debutalbumet ”Längtan” släpptes kort därefter och sålde guld. Timoteij sågs senast i tv-programmet ”Så ska det låta” och kommer framöver att turnera runt i Sverige under sommaren 2013.
Timoteij består av: Cecilia Kallin, Johanna Pettersson, Elina Thorsell och Bodil Bergström. Förutom att alla sjunger, spelar tjejerna dessutom gitarr, fiol, flöjt och dragspel.

Rulla till toppen