Timo Räisänen till LOVE Stockholm

timo-raisanen

Programmet växer fram till LOVE Stockholm 2010 – den 14 dagar långa folkfesten med start den 6 juni. Festen är ett tillfälle för alla att fira kärleken och en stor blandning av artister och underhållning bjuds alla som finns i huvudstaden – stockholmare som turister. Här är en presentation av några nytillkomna artister och programpunkter.

Timo Räisänen är en av Sveriges mest hyllade scenartister, Timo Räisänen, är klar för LOVE Stockholm 2010. Den 24 mars släppte han albumet ”The Anatomy of Timo Räisänen” och nu beger han sig ut på en Sverigeturné där ett av stoppen är LOVE Stockholm 2010.
12 juni Skeppsbroscenen

Roland Utbult och Anders Widmark framför bland annat Rolands nykomponerade låt ”Stockholm” – en bluesig blandning av Ray Charles och Monica Zetterlund.

Den här sången ”Stockholm” skapades ur mitt eget hjärta under vintern-våren 2010. Det fanns en stor längtan att få skriva en sång om den stad som vi alla älskar och har en relation till. Att få göra den tillsammans med pianisten Anders Widmark och hans musiker gav ”Stockholm” den atmosfär och känsla som jag drömde om, säger Roland Utbult, singer/songwriter.
11 juni Kungsträdgårdsscenen

Samuel Ljungblahd – en av Sveriges största soulartister Samuel Ljungblahd är klar för LOVE Stockholm 2010. Hans senaste album innehåller en mängd influenser, bland annat från artister som Stevie Wonder, Marvin Gaye, Ray Charles och Donny Hathaway.
11 juni Kungsträdgårdsscenen

Charlotte Perrelli och Magnus Carlsson i en konsert där de bland annat framför ”Mitt livs gemål” med Monica Dominique vid flygeln. Sången är komponerad av Carl-Axel och Monica Dominique och dedikerad till Kronprinsessparet. Charlotte och Magnus bjuder även på en rad av sina egna hits denna kväll.
16 juni Kungsträdgårdsscenen

Skeppsholmslägret – den 13-16 juni är det körläger på Skeppsholmen för barn mellan 9 och 13 år. I år blandas sånger om sommar, vatten och båtar med sånger om kärlek. Lägrets avslutningskonsert ges på LOVE Stockholm 2010.
16 juni Kungsträdgårdsscenen

Rulla till toppen