Timbuktu tvingas hoppa av Valfestivalen

Av Redaktionen
Aug 4th, 2010
0 Kommentarer
598 Views

timbuktu

Arrangörerna av Valfestivalen har idag ett tråkigt besked angående det rödgröna röj de arrangerar i Malmö Folkets Park den 15 augusti. Jason “Timbuktu” Diakité har blivit tvungen att ställa in sin medverkan.

Jason har hela tiden tyckt att detta skulle vara en kul och viktig grej att vara med på, berättar Fredrik Eklöf, en av arrangörerna. Valfestivalen är en typ av aktivitet som Jason tror det behövs mer av för att fler människor ska känna lust och glädje för politiken.

Men av ett flertal skäl har Timbuktu nu tyvärr blivit förhindrad att själv vara med.

Arrangörerna beklagar hans avhopp, men konstaterar att de har ett tillräckligt starkt program även utan Timbuktu.

M&A, är det senaste tillskottet som vill vara med och röja för de rödgröna tillsammans. De är ett band med rötterna i Rosengård och var bland de första att rappa på svenska. Den 15 augusti uppträder de och artister som Pauline från Melodifestivalen och Mikael Wiehe samt ett antal lokala band till stöd för de rödgröna partierna.

”Malmöbor för en rödgrön valseger” började som en grupp på facebook i slutet av 2009. Gruppen syftar till att locka till sig personer som inte nödvändigtvis är medlemmar i något politiskt parti men som är politiskt intresserade och sympatiserar med de rödgröna och vill jobba för att få en ny regering den 19 september.

Valfestivalen den 15 augusti i Malmö Folkets Park är en chans för artister att visa sitt stöd för de rödgröna, och för människor i allmänhet att få ta del av härlig rödgrön underhållning. En energikick inför valspurten.

Kommentering är stängd