Tiësto släpper ny singel

tiesto-i-will-be-hereTiësto, världens främsta DJ, i samarbete med electro-pop trion Sneaky Sound System. Tillsammans släpper de singeln I Will Be Here’ och Tiësto ger sig ut på en världsomfattande turné.

För att fira singelsamarbetet så kommer Sneaky Sound System att vara med som support på Tiësto’s stora spelning i Victoria Park, London. Tiësto är den första DJ att hålla en så pass stor konsert i London. Han har en rad andra milstenar i bakfickan, han fick nämligen äran att öppna de olympiska spelen i Athen 2004. Han var även nominerad till en Grammis för sitt senaste album ”Elements of Life”, han fick även avsluta Coachella festivalen från största scenen, efter Red Hot Chilli Peppers.

Singeln är i linje med de senaste remixarna som Tiësto har gjort tillsammans med band som Bloc Party, Yeah Yeah Yeahs och Calvin Harris. Han säger själv att han bestämde sig för att samarbeta med just Sneaky Sound System efter att ha hört Miss Connie’s röst. Den är otroligt inspirerande och upplyftande menar han:

”At the same time, it’s a great dance track with some epic builds and breaks and is going off at the shows every night, which is the most important thing to me.”

Sneaky Sound System består av Miss Connie, Black Angus och MC Double D, en trio från Sydney, Australien. De spelar smittsam electro-pop som har samarbetat med några av de hetaste namnen, bland andra Kanye West och Stuart Price.

Tiësto släpper nu de första datumen till sin världsomfattande turné, som startar i norra delarna av USA. Fler datum kommer att annonseras inom kort.

Hemsidor:
www.tiesto.com
www.myspace.com/tiesto
www.sneakysoundsystem.com
www.myspace.com/sneakysoundsystem

1 reaktion på ”Tiësto släpper ny singel”

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top