T.I. kommer till Sverige för en storslagen fest

Av Redaktionen
Maj 18th, 2010
0 Kommentarer
574 Views

ti

En av USA:s mest omtalade rappare T.I. besöker Sverige för första gången i juni.T.I. är albumaktuell med sitt sjunde studioalbum ”King Uncaged” som är satt att släppas 18 augusti. Förra plattan ”Paper Trail” med hitsen Live Your Life (feat Rihanna) och Dead And Gone (feat Justin Timberlake) var en enorm succé världen över och nu är kungen tillbaka, bättre än aldrig förr. T.I. själv beskriver ”King Uncaged” som ”’Classic T.I.’ – med en hel del känslor att förmedla”. Det nya materialet kommer att presenteras för media och fans under besöket i Stockholm.

Förutom att T.I. kommer möta nordisk media och press under sitt Stockholmsbesök är en storslagen fest inplanerad på Café Opera i centrala Stockholm. T.I. kommer närvara under kvällen och framföra låtar från sitt kommande album. Även Adam Tensta kommer vara på plats för att framföra ett par låtar från sitt nya album som släpps senare i år.

T.I. är en av USA:s mest framgångsrika rappare som även gjort sig känd som skådespelare och entreprenör. Efter debutalbumet som släpptes 2001 har han bland annat medverkat i filmer såsom ATL och American Gangster, grundat sitt eget skivbolag, Grand Hustle – som bl a är hem för multitalangen och nya rapstjärnan B.o.B. – samt släppt sammanlagt sex studioalbum. Han är även känd för sitt dedikerade och ambitiösa välgörenhetsarbete för och med ungdomar, bland annat genom sin organisation ”The King Foundation”.

Kommentering är stängd