Thomas Dybdahl gästar Skavlan

På fredag, den 27 september, gästas Skavlan av den norska singer/songwritern Thomas Dybdahl som kommer att att framföra singeln ”But We Did” från senaste albumet ”What’s Left Is Forever”. Thomas Dybdahl är också aktuell som kompositör av filmmusiken till Daniel Alfredssons film ”Skumtimmen” som har svensk biopremiär på fredag.
Norska Thomas Dybdahl är otroligt populär i hemlandet. Hans senaste fem album har alla sålt platina i Norge och när hans nya skiva ”What’s Left Is Forever” släpptes i förra veckan gick den direkt in som etta på iTunes före Avicii. Skivan är inspelad i både LA och Norge och är producerad av GRAMMY-vinnaren Larry Klein.

På fredag gästar Thomas Dybdahl TV-programmet Skavlan, där han kommer att framföra singeln ”But We Did” från albumet ”What’s Left Is Forever”. Dybdahl har tidigare jämförts med artister som Jeff Buckley, Nick Drake och Bon Iver. Dybdahl har stor respekt inom konstvärlden och designern Philippe Starck använder hans musik som inspiration.

Thomas Dybdahl är dubbelt aktuell på fredag då även Daniel Alfredssons film ”Skumtimmen”, med Lena Endre i huvudrollen, har biopremiär då. Filmens soundtrack är specialskrivet av Thomas Dybdahl och i filmen hörs också två av låtarna från det aktuella albumet ”What’s Left Is Forever”.

Scroll to Top