Therése Neaimé släpper ny singel

therese-neaimeTherése Neaimé är en internationell låtskrivare och artist, född i Stockholm – med libanesiskt ursprung på pappas sida, svenskt på mammas. Therése har sjungit och dansat i hela sitt liv, turnerat runt i kontinenter som Europa, USA, Mellanöstern och Asien, synts i stora utländska tidningsuppslag, och medverkat i musikvideos på MTV – ja listan kan göras lång vad denna ambitiösa artist har hunnit med.

Under 2010 har Therése skördat framgångar i framför allt Tyskland och Mellan Östern, singeln ”All I Think About Is You” har spelats flitigt på såväl radio som tv, framför allt på MTV och det tyska McDonalds In-Stores.

Nu är det dags för uppföljarsingeln ”Lovers Lullaby” som är ytterligare ett smakprov från kommande albumet med release senare i vår. ”Lovers Lullaby” är skriven rakt från hjärtat och är en kärlekshyllning till min passion för musiken och alla de fantastiska människor som hjälpt mig på vägen, säger Therése.

I dagarna görs en video till singeln och den filmas av en av de mest kända regissörerna i Sverige, Anders Rune (bl.a. Agnes Release Me) Videon släpps officiellt den 21 februari genom Warner Music Sweden.

Kuriosa:
-I dagarna signade Therése en ”worldwide sponsor deal” med Volkswagen Middle East.

– Therése har haft en Topp 40 hit i USA med sin låt ”The Future” .

– Under 2009 gjorde Therése även en bejublad konsert turné i Afghanistan där hon spelade för de internationella och amerikanska trupperna.

-Therése är en firad stjärna i Mellan Östern där hon har blivit en populär gäst artist i shower och evenemang samt syns regelbundet i Hello Magazine!, Elle Orient, Arabian Woman, Lifestyle, Star, Insider och What’s On.

Hemsida: www.neaime.net

Rulla till toppen