The Temptations och Four Tops till Sverige i mars

the-temptations-four-tops-2010

De två giganterna från Motowns framgångsrika 60-tal på en samma scen! I mars kommer Detroits storheter The Temptations och Four Tops till Europa med en nostalgisprudlande show, uppbackad av fulltalig orkester. I Sverige blir det tre spelningar med start i Göteborg den 6 mars.

De båda grupperna bildades vid ungefär samma tidpunkt i den stora industristaden Detroit. Från 60-talets början var de med att i själva verket definiera Motowns unika sound, tillsammans med bland andra The Supremes och The Miracles. En hitfabrik av största mått, men som med sina exceptionella låtskrivare och sångare skapade monumentala inspelningar och en egen odödlig genre som än idag saknar motstycke.

The Temptations och Four Tops är två av de grupper som lyste allra starkast bland Motowns stjärnor, med hits större än himlen. Bland Four Tops många singlar kan nämnas ”Reach Out I’ll Be There”, ”I Can’t Help My Self (Sugar Pie Honey Bunch) och ”Baby I Need Your Loving”. Av The Temptations alla klassiska inspelningar är ”My Girl”, ”Get Ready” och ”Ain’t To Proud To Beg” svåra att glömma.

När de i mars kommer till Sverige är det tillsammans med stor orkester och blåssektion. En nödvändighet för att göra dessa klassiska inspelningarna rättvisa. Ett stort stycke musikhistoria borde upplevas live!

Konsertdatum:
6 mars – Lisebergshallen, Göteborg
7 mars – Baltiska Hallen, Malmö
8 mars – Cirkus, Stockholm

Närmare information om spelningarna samt biljetter hittar du här.

Rulla till toppen