The Tallest Man On Earth till Gröna Lund i sommar

Han beskrivs som en musikkonstnär som med karisma och passion kan snida fram låtar, oftast endast bestående av sång och gitarr. Han gör bara ett fåtal spelningar på sin Sverigeturné i sommar och den enda konserten i Stockholm är på Gröna Lunds Stora Scen den 2 augusti kl. 20.00.

Förra årets turné bestod av slutsålda spelningar i hela Europa. Hans tredje skiva ”There’s no leaving now” hyllades av recensenter och hamnade högt upp på topplistan. Mannen bakom The Tallest Man On Earth heter Kristian Mattsson, en musikkonstnär som med sin sång och gitarr kan slå an en nerv och värma upp det kyligaste hjärtat. Den 2 augusti kl. 20.00 värmer han publiken framför Gröna Lunds Stora Scen.

Det här är en artist som verkligen kan trollbinda sin publik utan en stor scenshow eller häftigt pyro. The Tallest Man On Earth är en klassisk singer-songwriter vars styrka ligger i hans fantastiska röst och musiken. Han gör bara ett fåtal spelningar i sommar och det är riktigt kul att vi lyckats få honom till Gröna Lund, säger Gröna Lunds programchef Kenny Mattsson.

The Tallest Man On Earth ger sig snart ut på en utsåld Sverige-turné.

Scroll to Top