The Soundtrack Of Our Lives tar avsked med ny EP

Det ofrånkomliga slutet närmar sig. Även om det varit ett ganska långt farväl så förbereder sig TSOOL nu för sina absolut sista spelningar och det definitiva slutet på en 18 årig karriär som ett av Sveriges största rockband. Så här långt har det varit ett fantastisk avslutnings år för bandet, deras senaste album har hyllats både i svensk och engelsk press och recensionerna för spelningarna har varit fantastiska. Nu återstår 8 spelningar innan finalen på Södra Teatern drar igång. Där kommer de att spela alla sina sex album i tur och ordning sex kvällar i rad.

Som en avskedspresent till alla fans släpps EP´n ”Shine on” (There´s another day after tomorrow) med 4 nya låtar med release den 12 december. EP´n släpps på 10” vinyl i en begränsad upplaga samt digitalt.

Till Alla Kära Tsool- fans! :
Eftersom ni vet att The Soundtrack of Our Lives inte hinner med att göra så mycket mer gigs i detta avskeds-år så gick vi in i studion förra helgen under stoj och stim och gjorde klart lite låtar som låg gömda i Tsool -garderoben. Och eftersom vi började med en EP så tyckte vi att det var lämpligt att avsluta med en sådan till. ”To The Heroes of This World” är en hyllning till alla ni hjältar som följt och supportat bandet under dom 18 år som fick The Soundtrack of Our Lives till att växa i en fulländning för att slutligen leva ett eget liv i etern och evigheten. Avslutande ”Coma Blues” är en skön stänkare där vår Trummis Fredrik Sandsten för första och sista gången tar hand om sången. Det som finns där emellan är lite låtar som vi inte riktigt klarade av att placera in i låtordningen på tidigare plattor…. Så Varsågod! Vi tackar ödmjukast för oss och den tid som varit. Och från oss alla till er alla öskar vi: EN RIKTIGT GOD JUL & EN VÄLDIGT GOD FORTSÄTTNING!! Mvh Fredrik Sandsten, Martin Hederos, Ian Person, Åke Karl Kalle Gustafsson Jerneholm, Björn Olsson, Mattias Bärjed och Ebbot Lundberg

Kommande spelningar:
22 Nov – Karlstad, Scala Teatern,
23 Nov Örebro, Kulturhuset,
24 Nov Västerås Sigurdsgatan 25,
7 Dec Malmö,KB, 8 Dec Halmstad, B&B.
13 Dec Åre, Bygget.
14+15 Dec Göteborg, Pustervik
17 Dec Stockholm, Södra Teatern (Welcome To The Infant Freebase)
18 Dec Stockholm, Södra Teatern (Extended Revelation)
19 Dec Stockholm, Södra Teatern (Behind The Music)
20 Dec Stockholm, Södra Teatern (Origin Vol1.)
21 Dec Stockholm, Södra Teatern (Communion)
22 Dec Stockholm, Södra Teatern (Throw It To The Universe)

Mer information om TSOOL:s avskedsturné

EP Låtlista:
1. TO THE HEROES OF THIS WORLD
2. MASQURADE
3. HEART SING MIND EXPLODING
4. IN MY PLACE 5. COMA BLUES

Scroll to Top