The Sounds toppar iTunes i Sverige och Finland

the-sounds

Helsingborgskvintetten The Sounds slår alla förstå-sig-påare på fingrarna och stegar rakt in på iTunes albumlistas förstaplats – i både Finland och Sverige!

Nya albumet Crossing The Rubicon släpptes igår, 3 juni, och bandet är just nu på stor USA-turné med No Doubt. Tidigare i år var de ute på en, till större delen, slutsåld Europaturné med Fall Out Boy. I maj medverkade de på Tiger Woods årliga, och mycket välrenommerade, välgörenhetsgala Tiger Jam XII i Las Vegas sida vid sida med No Doubt och Paramore. Tidigare artister genom åren har varit bla Stevie Wonder, Prince, Van Halen och The Eagles.

The Sounds är kända för sina utåtriktade och energiska liveframträdanden och att de kommer att vara bland sommarfestivalernas höjdpunkter är givet! I sommar besöker de bland annat:

26 juni Peace & Love-festivalen i Borlänge
2 juli Arvikafestivalen
10 juli Hultsfred

Crossing The Rubicon spelades in i Sverige, Los Angeles och New York och för The Sounds tradition vidare att leverera hits fyllda av den karaktäristiska stuns som tog dem från Helsingborg till världskännedom. Dansvänliga Beatbox, och kaxiga Four Songs And A Fight, båda med The Sounds klassiska energi, samsas sida vid sida och utlovar inte bara ett helgjutet album utan även en liveshow åskådaren sent ska glömma!

The Sounds är:
Maja Ivarsson – sång
Felix Rodriguez – gitarr
Johan Bengtsson – bas
Jesper Anderberg – Synthesizers/Piano
Fredrik Nilsson – trummor

www.myspace.com/thesounds

Scroll to Top