The Sounds och Asta Kask till Peace & Love

the-sounds-2010

Nu startar försäljningen av biljetter till Peace & Love 2011 och nytt för i år är att det finns möjlighet att köpa sin biljett på avbetalning. Samtidigt släpps nu även de första klara artisterna. Två av Sveriges hetaste artister, nämligen Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray, kommer. Dessutom blir det ett fint återbesök av publikfavoriterna The Sounds, internationella besök av All Time Low och Sage Francis.

Nu klara artister:
The Sounds
Oskar Linnros
All Time Low (US) Exklusivt
Daniel Adams-Ray
Maskinen
Kapten Röd
The Haunted
Sage Francis (US) Exklusivt
Asta Kask
Anna Järvinen
Carl-Johan Vallgren
Anna Ihlis
Astrolites

The Sounds första spelning utanför Skåne ägde rum på Peace & Love. Ni som har varit med förut vet att en spelning med The Sounds brukar vara något utöver det vanliga. Energisk, välspelad och överraskande är bara förnamnet när Maja Ivarsson och gänget står på scen. När de kommer till oss har de dessutom en ny platta i bagaget. Senast välte de nästan hela Borlänge centrum och nu är det dags för en efterlängtad repris.

Efter årets mest hyllade debutalbum, två fantastiska singlar, ett antal Rockbjörnar och en handfull med extremt välbesökta spelningar är vi oerhört stolta över att kunna presentera Oskar Linnros till Peace & Love 2011. Sommaren 2010 var Oskars sommar och det massiva genombrottet ledde till att han är en av de mest önskade artisterna till Peace & Love.

När vi första gången fick höra talas om All Time Low med sångaren och gitarristen Alex Gaskarth i spetsen visste vi att detta skulle bli något stort. När vi sedan fick höra debutalbumet ”The Party Scene” var vi övertygade om att det här bandet skulle göra sig perfekt på någon av Peace & Loves scener. Två album senare är grabbarna från Baltimore, Maryland hetare än någonsin och det senaste albumet ”Nothing Personal” är fortfarande lika hett som det var vid första lyssningen.
I januari kommer All Time Lows nya album och känner vi grabbarna rätt så kommer det att bli minst lika bra som de tidigare.

Höstens riktigt stora hitmakare behöver ingen närmare presentation. Ibland produceras det musik i det här landet som håller så hög klass att både förstaplatsen på Trackslistan och fjärdeplatsen på DigiListan erövras från ingenstans och Daniel Adams-Ray har verkligen dykt upp som Gubben i Lådan på den svenska musikhimlen. Vi känner honom som ena halvan av Snook samt skapare till klädmärket Lagom. Nu står han äntligen på egna ben och än så länge har vi bara hört och sett början av Daniel Adams-Ray’s framgångssaga som soloartist.

Trodde du att Straight Edge-rörelsen bara var en företeelse i Umeå under mitten av 90-talet? Då trodde du ordentligt fel och det är USA’s mest giftfria hiphopartist ett bevis på. Sage Francis första album ”Personal Journals” är en modern klassiker som blandas upp med sköna beats och ordentligt mycket politik, alltså samma koncept som genomsyrar alla hans plattor.
2010 kom det senaste albumet ”LI(F)E”, lika träffsäkert tungt och aktuellt som vanligt. I sommar kommer han till Sverige, Borlänge och Peace & Love 2011!

Biljetter och Lugn camping Deluxe
Vi har samma priser som 2010 fram till och med den 23 november. Festivalpass + Lugn camping Deluxe är en nyhet som även den ökar i pris 24 november.

Avbetalningsmöjlighet
Nytt för i år är att besökare kan delbetala ”festivalpass”, ”festivalpass med vanlig camping” samt ”festivalpass med lugn camping”. Man köper då tre biljetter i stället för en, nummer 1, 2 och 3. Dessa tre biljetter byts sedan mot en ”riktig” biljett som köparen får av Tickster. Delbetalning 1 kan endast köpas fram till och med den 28 februari. Delbetalning 3 måste vara betald och klar senast 30 april.

Lugn camping Deluxe
I år inför vi en Deluxe-camping, Lugn camping Deluxe. Denna camping kostar lite mer, men boende där erbjuds bl a detta:

-Gratis dusch
-Gratis vattentoaletter
-Gratis mobilladdning

Denna camping är också den camping som ligger närmast festivalområdet.

Mer information om biljetter, priser och mycket annat finns på www.peaceandlove.nu.

Mer info om Peace & Love finns på www.peaceandlove.nu.

Scroll to Top