The Sound of Arrows på Sverige-turné

the-sound-of-arrows

Någonstans i den helt grötiga tristessen endast en stad som Gävle kan producera har två tjugoåringar tillika kamrater slagit sina skallar samman för att på gemensamt manér visa var skåpet ska stå: rakt framför dig!

The Sound of Arrows befinner sig på samma halvplana som det digra utbudet från Sveriges andra stad (ledtråd: sjömanskostym); tonårseufori blandas med depressionen som kommer när man precis klivit steget över tjugo år fyllda. Det spritter i alla led av musiken och de anglikanska stofilerna i Pet Shop Boys får se sig omsprungna av två huliganer från norr. Debuten ’Danger’, en liten nio-spårs orgie av skön electropop, fick en stor del av oss på knä och när ’M.A.G.I.C!’ dök upp svepte den med oss i ett rus som varar än. ’Into The Clouds’ erbjöd endast fyra spår men var mer än nog för att stilla den värsta abstinensen… ge oss mer! Mer!

Tur då att vi hörsammas då! Vi blir lyckligare än små barn på julafton för The Sound of Arrows har bestämt sig för att sprida lite julglädje redan nu genom att masa sina magra arslen upp på scen och låta oss dansa natten igenom. Hela jävla natten. Tack, tack, tack!

Turnédatum
30 september – Linköping, Herrgår’n /John Doe
1 oktober – Stockholm, Strand /Klubb Popaganda
2 oktober – Lund, Mejeriet

Mer information om The Sound of Arrows spelningar

Scroll to Top