The Refreshments skriver på för Ninetone Nation

The Refreshments kommer från och med januari 2013 att bokas av Ninetone Nation.

I samband med förändringen på bokningssidan kommer även Micke Finell att sluta som medlem i The Refreshments. Micke har sedan många år tillbaks drivit sitt produktionsbolag Rock Around The Clock Productions vid sidan av att vara medlem i The Refreshments.

Micke Finell: Jag har tagit beslutet att sluta i The Refreshments då jag kommer lägga mitt engagemang i mitt bolag Rock Around The Clock Productions. Bandet har varit mitt skötebarn sedan starten 1989 så det känns naturligtvis trist att hoppa av efter alla dessa år, men som sagt funkar det inte praktiskt med alla åtaganden jag har i mitt bolag. Jag önskar mina vänner i The Refreshments all lycka i framtiden.

Patrik Frisk: Vi på Ninetone känner oss stolta över vårt kommande samarbete med The Refreshments och har under åren följt bandet med intresse. Vi har med våra egna rötter i rock viljan att förvalta och utveckla The Refreshments och ser med stor entusiasm fram emot 2013.

Årets Rock´n´Roll X-Mas/The Refreshments turné (som 10-års jubilerar i år) med gästerna Nisse Hellberg, Linda Gail Lewis och Sven Zetterberg blir alltså även en tack och avskedsturné för Micke Finell.

Rulla till toppen